Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Φρίκη: Οδηγοί φωτογράφιζαν και δεν βοηθούσαν τραυματίες τροχαίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Γερμανία οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν περαστικούς οδηγούς να έχουν σταματήσει και να βγάζουν φωτογραφίες ενός τραγικού τροχαίου ατυχήματος αντί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι φωτογραφίες δείχνουν αυτοκίνητα που περνούν ανάμεσα από τα τρακαρισμένα κάνοντας …σλάλομ, αντί να σταματήσουν για να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη σε λεωφόρο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλία όταν ένας 44χρονος έπεσε με ταχύτητα πάνω σε μια «ουρά» από σταματημένα αυτοκίνητα. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερα άτομα που βγήκαν μόνα τους από τα αυτοκίνητα κι έμειναν αβοήθητα στη μέση του δρόμου .

Η γερμανική αστυνομία χαρακτήρισε «απερίγραπτη» τη συμπεριφορά των οδηγών που δεν βοήθησαν ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των σωστικών συνεργείων, για να διαλυθούν οι περίεργοι, που είχαν συγκεντρωθεί και προκαλούσαν μόνο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ η προσφορά βοήθειας από τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων προβλέπεται ενώ σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο, όπως αναμένεται να συμβεί και σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον σε 15 οδηγούς που έχουν εντοπιστεί. Αν αποδειχθεί η ενοχή τους, προβλέπεται ακόμα και φυλάκιση ενός έτους.

Δείτε τις φωτογραφίες








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.