Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Οι 5 φωτογραφίες που λατρεύει η μαμά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι περισσότερες μαμάδες έχουν αμέτρητες φωτογραφίες των μωρών τους. Λατρεύουν τα παιδιά τους και θέλουν να απαθανατίζουν κάθε ώρα και στιγμή της ζωής τους.

Σχεδόν όλες έχουν γεμίσει ένα κάρο άλμπουμ με αυθόρμητες φωτογραφίες. Δεν είναι λίγες κι εκείνες που έχουν επισκεφτεί φωτογράφο για επαγγελματικές λήψεις. Ποια η ανταμοιβή; Το να μπορούν κοιτώντας τη φωτογραφία να μεταφερθούν στη στιγμή εκείνη.

Ποιες όμως είναι οι αγαπημένες φωτογραφίες της μαμάς; Εκείνες πραγματικά που την κάνουν να «λιώνει» με ένα μόνο κοίταγμα. Παρουσιάζουμε τις 5 φωτογραφίες που λατρεύουν οι μαμάδες, ακόμα και αν δεν είναι οι καλύτερες της παρτίδας ...
Η οικογενειακή

Είναι συνήθως η πιο δύσκολη στην λήψη και αυτό επειδή τα παιδιά κοιτάνε την ανατολή και οι γονείς τη δύση. Εάν στην οικογένεια υπάρχει και μωρό τότε χρειάζεται και ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως κουδουνίστρες, αστεία καπέλα, γιρλάντες, προκειμένου να εστιάσει κάπου και να χαμογελάσει. Είναι η αγαπημένη της μάμας γιατί συνήθως αυτήν επιλέγει ως cover photo στο προφίλ της στο facebook και επειδή καθρεφτίζει την αγάπη της οικογένειας. Και όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει αγαπημένη.
Το παιδί μου κι εγώ

Η αξία αυτής της φωτογραφίας αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Κι αυτό επειδή τη στιγμή που την τραβήξατε, σκεφτήκατε εκατόν δυο λόγους για τους οποίους δεν σας αρέσει. «Φαίνομαι χοντρή, κοιτάω αλλού, είμαι άβαφη» είπατε στον σύζυγό σας και την καταχωνιάστε. Ευτυχώς που το παιδί είναι κουκλάκι! Και φτάνουμε στο σήμερα. Η φωτογραφία αυτή βρίσκεται κορνιζαρισμένη στο σαλόνι σας και κάθε φορά την κοιτάτε με μια νοσταλγική και γλυκιά διάθεση.
Μια φωτογραφία, μια ιστορία

Αυτή η φωτογραφία σας κάνει πάντα να γελάτε επειδή τη συνοδεύει και μια αστεία ιστορία. Οι εικονιζόμενοι ή που κοιτάνε αλλού ή που έχουν βγει με το στόμα ορθάνοιχτο. Ανήκει στις αγαπημένες, επειδή στις μαμάδες αρέσει να αφηγούνται ιστορίες έτσι ακριβώς όπως ξεδιπλώθηκαν. Τα δε παιδιά δεν βαριούνται ποτέ να τις ακούνε.
Αστείες γκριμάτσες

Το παιδί σας ποζάρει κάνοντας γκριμάτσες. Οι φωτογραφίες αυτές απαθανατίζουν τη φάση εκείνη που τους ζητούσατε να κοιτάξουν την κάμερα, εκείνα στράβωναν τα μούτρα ή έκαναν γελοίες γκριμάτσες. Ευτυχώς εκμεταλλευτήκατε τη στιγμή για να πάρετε μερικές πολύ αστείες λήψεις.
Οι πρωτιές

Και τέλος φτάνουμε στις φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις πρωτιές του μωρού σας. Ποιος νοιάζεται για το αν η φωτογραφία είναι λίγο κοκκώδες ή θολή; Τα πρώτα βήματα, το πρώτο γκόλ, η πρώτη παράσταση στη σχολή μπαλέτου, όλες αυτές οι φωτογραφίες συνθέτουν το άλμπουμ σας. Αναμνήσεις που θα σας πάνε πολλά χρόνια πίσω…

Έγχρωμες ή ασπρόμαυρες λοιπόν, φυσικές ή στημένες, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν όλες αυτές τις στιγμές που θέλει να θυμάται μια μαμά ώστε να μην παραμείνουν απλά αναμνήσεις, αλλά να μπορεί να τις μοιραστεί με τα παιδιά της όταν μεγαλώσουν ή ακόμα και με τα εγγόνια της.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.