Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Τους τελικούς πίνακες κατάρτισε το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της κινητικότητας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξετάστηκαν όλες οι ενστάσεις.

Μετά την εξέταση των 701 ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης, στο πλαίσιο της 11/2014 ανακοίνωσης κινητικότητας προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων και φορέων, το ΑΣΕΠ κατάρτισε και εκδίδει: α) τελικό πίνακα κατάταξης, β) πίνακα απορριπτέων, γ) τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων και δ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Οι εν λόγω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διαβιβάζονται στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στους φορείς υποδοχής.

Η καταχώρηση των υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον ΑΔΤ ή ΑΜΚΑ των υπαλλήλων, κατ' εφαρμογή της 62/2004 απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις, τυχόν αιτήσεις θεραπείας κατά των τελικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης υποβάλλονται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα ημερών από την ανάρτησή τους στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.