Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Συγκινητική επιστροφή Γκουτιέρεζ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στα γήπεδα! Μετά από οκτώ μήνες σκληρής μάχης αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ και σκόρπισε χαμόγελα στον αγγλικό Βορρά.

Πάτησε χορτάρι και έκανε όλη την περιπέτεια να μοιάζει σαν μια κακή ανάμνηση. Τα δύσκολα πέρασαν για τον Γιόνας Γκουτιέρεζ ο οποίος μετά από 8 μήνες μάχης με τον καρκίνο πρόσφερε την πρώτη συγκινητική στιγμή στους φίλους της Νιούκαστλ. Πάτησε το χορτάρι για αν επιστρέψει με τη δεύτερη ομάδα των "ανθρακωρύχων" στο ποδόσφαιρο για να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο απ' όλα. 


Συγκινητική επιστροφή Γκουτιέρεζ

Ίσως ήταν τα πιο όμορφα 87 λεπτά της ζωής του, στη νίκη της Νιούκαστλ απέναντι στην Άστον Βίλα με 2-1. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και δεν έκρυψε τη χαρά του στις δηλώσεις που ακολούθησαν:

«Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τη στήριξη που μου έδωσαν μέσα από την ασθένειά μου, είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι πίσω. Έγινε καλό παιχνίδι, είμαι πραγματικά χαρούμενος. Σας ευχαριστώ»

Thanks to all the fans for the support that you give through my illness, i am proud to be back. Good game and really happy. Thanks








Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.