Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί τρέχουν οι Αγιο-Βασίληδες στα Γιάννενα;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πρώτοι Αγιο – Βασίληδες γέμισαν σήμερα τους δρόμους των Ιωαννίνων, προαναγγέλλοντας το «Santa Run» και καλώντας όλους να συμμετάσχουν στο πιο χαρούμενο γεγονός των φετινών Χριστουγέννων.

Με τραγούδια, γέλια και πειράγματα οι Αγιο- Βασίληδες προσκαλούσαν και … προκαλούσαν τους Γιαννιώτες να τρέξουν το Σάββατο για τα δώρα της καρδιάς, «παρασύροντας» μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα του IOANNINA SANTA RUN.



Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία και το 1o IOANNINA SANTA RUN … αναστατώνει ήδη την πόλη.

Περιστοιχισμένος από τους ζωηρούς Αγιο-Βασίληδες, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, Παντελής Κολόκας, κάλεσε όλους να πάρουν μέρος σε αυτό το ξεχωριστό προσκαλούσαν event. Να γίνουν αυτό το Σάββατο, μέρος μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, της χαράς και της αλληλεγγύης και με τη συμμετοχή τους να συμβάλουν ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που ο Δήμος Ιωαννιτών θα προσφέρει για να αγοραστούν συσκευές ανάγνωσης με το σύστημα Μπράιγ και όργανα για αθλητές με Αναπηρία.

Ταυτόχρονα όπως τόνισε, είναι μια εκδήλωση που θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και συμβάλει και αυτή στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας. «Τα μηνύματα από το τουριστικό ρεύμα στη περιοχή μας τις μέρες των γιορτών είναι πολύ ενθαρρυντικά, έχουμε ένα διαφορετικό κλίμα τα φετινά Χριστούγεννα και ο Δήμος Ιωαννιτών συμβάλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο σε αυτό», σημείωσε ο κ. Κολόκας.

Ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τους δεκάδες εθελοντές και τους χορηγούς που συνεργάζονται με το Δήμο Ιωαννιτών για να γίνει η εκδήλωση θεσμός.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο 1ο IOANNINA SANTA RUN είναι ήδη εκατοντάδες και συνεχίζονται καθημερινά στα σημεία:

1. Αρχοντικό Πυρσινέλλα – Παπάζογλου 5 – τηλέφωνο 2651 0 72055

2. FIFTH ELEMENT – Δαγκλή 2 & Παπάζογλου – τηλ. 2651 0 37309

3. GYMNASTICS – Χ. Τρικούπη 38 – τηλ. 2651 0 78979

4. CURVES – Κοτοπούλη 62 – ΤΗΛ. 2651 0 36505

5. Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων και η διαδρομή είναι 3.200 μέτρα στους δρόμους της πόλης.

Νούμερα και στολές Αη Βασίλη οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το πρωί της ημέρας του αγώνα. Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ και όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών Π.Ε. Βορειοδυτικής Ελλάδος και στους Αθλητικούς ομίλους ΑμεΑ Ιωαννίνων.

Δείτε τη φωτογραφία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.