Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Καλύφθηκαν οι διορισμοί του υπουργείου Παιδείας για το 2014

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο αριθμός των προσλήψεων που μπορούσε να πραγματοποιήσει ήταν 479.

Έχουν καλυφθεί οι διορισμοί που μπορεί να κάνει το υπουργείο Παιδείας για το 2014 σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε γραπτή του απάντηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης σχεδιασμού για την εξασφάλιση της ορθολογικής κατανομής του προσωπικού στο Δημόσιο Τομέα και της τήρησης των δεσμεύσεων της χώρας και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης ο αριθμός των προσλήψεων που δύνανται να πραγματοποιηθούν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των εποπτευόμενων φορέων, για το έτος 2014 ανέρχεται σε 479 άτομα τακτικό προσωπικό, αριθμός που έχει ήδη καλυφτεί.

Ο κ.Μητσοτάκης επισημαίνει ότι μεταξύ των παρεμβάσεων ΜΠΔΣ 2013-16 και των εξειδικευμένων αναγκών μεμονωμένων φορέων που ελήφθησαν υπόψη στον ανωτέρω προγραμματισμό είναι και το Υπουργείο Παιδείας όπου για τα έτη 2013 και 2014 δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις διοικητικού προσωπικού, ενώ για το διδακτικό προσωπικό ο λόγος προσλήψεων αποχωρήσεων θα διαμορφωθεί στο 1:10.

Τα παραπάνω, όπως προειπώθηκε αποτελούν απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το αν το Υπουργείο προτίθεται να διορίσει τα εκλεγμένα μέλη Ειδικού Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού μέσα στο 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο έχει δεσμευτεί και έχει ανακοινώσει την πρόσληψη των εκλεγμένων μελών ΕΕΔΙΠ από τον Μάρτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.