Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ζήλεψε το σκίτσο της και άρχισε τις πλαστικές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξόδεψε 162.500 ευρώ για να γίνει όπως είναι σήμερα.

Περί ορέξεως… Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις κατέληξε να γίνει μια Βρετανίδα λόγω μιας καρικατούρας. Κι όμως, προσπάθησε να μοιάσει σε αυτήν και κατέληξε να έχει τη σημερινή μορφή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 15 χρονών. Τότε ταξίδεψε στην Ίμπιζα και ένας καλλιτέχνης του δρόμου της έφτιαξε το σκίτσο της σε καρικατούρα. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για σχέδιο-καρτούν εκείνη το λάτρεψε. Από τότε της έμεινε το μαράζι. Έτσι, όταν μεγάλωσε… το έριξε στις πλαστικές με στόχο να του μοιάσει.

Μέχρι στιγμής η Κριστίνα Μπάτελ από το Γιορκσάιρ έχει ξοδέψει περί τις 162.500 ευρώ. Έχει κάνει ενέσεις στα χείλη, μπότοξ, λεύκανση δοντιών, ημί-μόνιμο μακιγιάζ, αλλά και επεμβάσεις στο στήθος, στα μάτια –για να «σηκώσει» τα φρύδια της- και στα οπίσθια. «Η καρικατούρα μου με οδηγεί στο όνειρο μου. Σε αυτήν θέλω να μοιάσω», λέει η ίδια και απ’ ότι φαίνεται θα ξαπλώσει ξανά στο χειρουργικό τραπέζι, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει στο στόχο της.

«Βλέπω το σκίτσο και αποφασίζω τι θέλω να κάνω μετά» εξηγεί αναφερόμενη σε νέες πλαστικές επεμβάσεις. Μάλλον, το αποτέλεσμα που βλέπει αυτή τη στιγμή η 30χρονη κομμώτρια στον καθρέπτη της όχι απλώς δεν την πτοεί, αλλά της αρέσει. Όπως αρέσει και στον σύντροφο της, όπως ομολογεί η ίδια. «Πιστεύω ότι θα δείχνω όμορφη», τονίζει.

Τα συμπεράσματα δικά σας…







Η Κριστίνα Μπάτελ σε μικρή ηλικία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.