Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Έσφαξε την κόρη του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 47χρονος επιτέθηκε και στην αδερφή του κοριτσιού που χαροπαλεύει.

Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στην Κατάνια της Σικελίας.

Ο 47χρονος Ρομπέρτο Ρούσο έσφαξε τη 12χρονη κόρη του Λάουρα την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της, ενώ επιτέθηκε με μαχαίρι και στην 14χρονη αδελφή της Μαρίκα η οποία γλίτωσε χάρη στη παρέμβαση των δύο μεγαλύτερων αδελφών της. Το 14χρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 17χρονος και ο 20χρονος ακούγοντας τα ουρλιαχτά της αδελφής τους, ανέβηκαν γρήγορα στο δωμάτιο και προσπάθησαν να σταματήσουν τον πατέρα τους, παλεύοντας μαζί του. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο, ο 20χρονος Αντρέα τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά καθώς είχε πιαστεί στα χέρια με τον παιδοκτόνο.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 47χρονος ήθελε να εκδικηθεί την 43χρονη σύζυγό του που τον είχε εγκαταλείψει μερικές ημέρες πριν, πηγαίνοντας στο σπίτι των γονιών της. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η μεταξύ τους σχέση.

Ο Ρούσο αφότου μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο τις δυο του κόρες, επιχείρησε με άλλο μαχαίρι να αυτοκτονήσει καρφώνοντάς το στην κοιλιακή του χώρα. Ωστόσο, επέζησε και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τη Repubblica, δίνουν μάχη να σταματήσουν την αιμορραγία και να τον κρατήσουν στη ζωή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκλημάτων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.