Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία μπροστά σε εκκλησία!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στριπτιζέζ και πιστοί σε ιερό πόλεμο στο Οχάιο.

Η κόντρα εκκλησίας και στριπτιζάδικου στην πόλη Warsaw του Οχάιο των ΗΠΑ κλιμακώθηκε και μόλις πέρασε στο επόμενο επίπεδο, αφού οι χορεύτριες πρόταξαν τα στήθη τους και πέρασαν στην αντεπίθεση!

Κι έτσι αυτή τη φορά βρέθηκαν αυτές έξω από την εκκλησία να διαμαρτύρονται για τη σκληροπυρηνική στάση που κρατούν οι πιστοί απέναντί τους.

Μια ομάδα 30 χορευτριών, υπαλλήλων, συγγενών και φίλων του καταστήματος βρέθηκε λοιπόν έξω από την εκκλησία με πλακάτ, ενώ 6 από αυτές δεν δίστασαν να βγάλουν τις μπλούζες τους, παρά τον πολιτειακό νόμο του Οχάιο που απαγορεύει τόσο σε γυναίκες όσο και άντρες να περιφέρονται γυμνόστηθοι δημοσίως.



Τα μέλη της εκκλησίας διαμαρτύρονται βέβαια για την ύπαρξη του στριπτιζάδικου τα τελευταία 9 χρόνια(!) και αυτή ήταν πράγματι η πρώτη φορά που οι όροι της συζήτησης άλλαξαν και το σκηνικό μεταφέρθηκε μπροστά στον ναό.



Βαριά λόγια ανταλλάχθηκαν, πολλές απειλές εκτοξεύτηκαν και το πράγμα λίγο έλειψε να ξεφύγει, αν και τελικά επικράτησε η ψυχραιμία.



Το πράγμα μπορεί ωστόσο να κλιμακωθεί την επόμενη βδομάδα, καθώς οι στριπτιζέζ υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν μετά την κυριακάτικη λειτουργία για τον δεύτερο γύρο…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.