Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πιο φτωχός είναι από σήμερα ο κόσμος του Χόλιγουντ, αφού «έφυγε» σε ηλικία 63 ετών ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.



Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή Tiburon της Καλιφόρνια περίπου στις 12:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία ο θάνατος του Γουίλιαμς οφείλεται σε ασφυξία, απόρροια αυτοκτονίας, αλλά θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί η σορός από τον ιατροδικαστή για να μπορούν οι αρχές να μιλήσουν με σιγουριά για την αιτία θανάτου.

Στο συγκεκριμένο σπίτι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς διέμενε με τη σύζυγό του, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα ποιος ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το CNN ο Ρόμπιν Γουίλιαμς το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την κατάθλιψη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, ο οποίος τόνισε ακόμα «αυτή είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1951 στo Σικάγο.

Έγινε γνωστός για τις ταινίες: Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society, 1989), Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997).

Βραβεύτηκε με Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου το 1997 για την ταινία {Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting)} και είχε προταθεί άλλες τρεις φορές για βραβείο Όσκαρ Ά ανδρικού ρόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.