Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

Έτσι θα μάθετε πώς να φιλάτε καλύτερα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αν το φιλί σας θυμίζει... βάτραχο, ιδού η τέχνη του φιλιού που όχι μόνο διδάσκεται αλλά αποδίδει.

Όταν το πριγκιπόπουλο φίλησε τη χιονάτη, έζησαν αυτοί καλά.. Για να ζήσουμε και εμείς…καλύτερα, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το φιλί θέλει τέχνη και μαεστρία που δεν πρέπει να γνωρίζουν μόνο οι γαλαζοαίματοι των παραμυθιών, αλλά και οι κοινοί θνητοί.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, «The art of kissing», William Cane, αναλύει το πόσο σημαντικό είναι το φιλί στις διαπροσωπικές σχέσεις. Για του λόγου το αληθές, όπως αναφέρει το 59% των αντρών και το 66% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν τερματίσει μια σχέση μόνο και μόνο επειδή ο παρτενέρ τους φιλούσε απαίσια.

Ο συγγραφέας, παραθέτει χρήσιμες συμβουλές σε άντρες και γυναίκες προκειμένου να γίνουν εξπέρ στα φιλιά:

Συμβουλές για γυναίκες:

1. Ανοίξτε περισσότερο το στόμα σας. Οι άντρες προτιμούν περισσότερη συμμετοχή της γλώσσας.

2. Γίνετε πιο επιθετική με τη γλώσσα σας και λάβετε πιο ενεργό ρόλο

Συμβουλές για άντρες:

1. Μην βυθίζετε τη γλώσσα σας στο λαιμό της. Αυτό ήταν το πιο συχνό παράπονο των γυναικών.

2. Κρατήστε τα αυτιά σας εναρμονισμένα με την αναπνοή της. Ωμά, βεβαιωθείτε ότι της επιτρέπετε να αναπνεύσει. Οι γυναίκες έχουν την τάση να απολαμβάνουν τα φιλιά περισσότερο όταν δεν ασφυκτιούν.

3. Αφουγκραστείτε τον τρόπο που εκείνη φιλά. Ταιριάξτε με το ρυθμό της. Ανταποκριθείτε στη δράση της γλώσσας της.

Ο συγγραφέας, εξηγεί ταυτόχρονα ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η υγιεινή. «Φροντίστε τα δόντια σας, χρησιμοποιείτε στοματικό διάλυμα και πάντα να έχετε μαζί σας καραμέλες».

Δεν έχει σημασία πόσο ελκυστική μπορεί να είναι κάποιος, οι κακές συνθήκες υγιεινής μπορεί να «σκοτώσουν» την ερωτική στιγμή πριν καν αρχίσει. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές για τους άνδρες. Όπως σημειώνει ο Cane, οι γυναίκες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη γεύση και την οσμή και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα δόντια κατά την αξιολόγηση ενός παρτενέρ.

Στο βιβλίο του, αναφέρει ότι το 53% των γυναικών προτιμούν να φιληθούν από έναν άντρα που έχει απαλλαγεί από τις τρίχες του προσώπου, δηλαδή απεχθάνονται τους γενειοφόρους.

Το αγαπημένο σημείο των γυναικών-εκτός από το στόμα-, είναι ο λαιμός: 96% δήλωσε ότι λατρεύουν να τις φιλούν στο συγκεκριμένο αυτό μέρος του σώματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.