Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Επεισόδια στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 9:30 το πρωί ξεκίνησε η ανοιχτή συνέλευση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος, προκειμένου να ενημερωθεί για την υποβαθμισμένη λειτουργία του νοσοκομείου του Μεσολογγίου, που προέρχεται κυρίως από την απουσία γιατρών.

Την ίδια ώρα μέσα στο γραφείο του διοικητή βρίσκονταν φορείς της πόλης, συζητώντας για τον τρόπο που μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα. «Τα αίματα άναψαν», όταν ο πρόεδρος των εργαζομένων ζήτησε να συναντηθεί με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος όμως αρνήθηκε. Ο κόσμος αμέσως εξαγριώθηκε και χρειάστηκε να σπάσει την πόρτα, μιας και ο διοικητής δεν άνοιγε.

Με την αγανάκτηση στο πρόσωπο οι κάτοικοι ζητούσαν από τον διοικητή εξηγήσεις γιατί δεν άφησε τον πρόεδρο των εργαζομένων να είναι παρών στην σύσκεψη και για πιο λόγο σπρώχνουν το νοσοκομείο στο κλείσιμό του.

Τελικά με την παρέμβαση και της αστυνομίας που έφτασε στο νοσοκομείο ο διοικητής βγήκε έξω στον κόσμο να τους ενημερώσει για την λειτουργία του νοσοκομείου. Ο διοικητής είπε ότι γίνονται προσπάθειες να λειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά η κρίση είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα υγείας σε όλο τον νομό.

Δείτε τις φωτογραφίες












Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.