Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Βίντεο - αναπαράσταση του φόνου της Στέενκαμπ από τον Πιστόριους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα θα προβληθούν βήμα-βήμα οι κινήσεις του Πιστόριους σε κανάλι της Αυστραλίας.

Το αυστραλιανό δίκτυο, Channel 7, θα προβάλει απόψε οπτικό υλικό που δείχνει τον Όσκαρ Πιστόριους σε αναπαράσταση των γεγονότων που οδήγησαν στο φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ στο σπίτι του στην Πρετόρια.

Το βίντεο, το οποίο είναι άγνωστο πως περιήλθε στην κατοχή του καναλιού, δείχνει τον αθλητή να τρέχει χωρίς τα προσθετικά του μέλη και να αναπαριστά τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε το άψυχο σώμα της Ρίβα.

Ο 27χρονος παραολυμπιονίκης σέρνει μία γυναίκα που υποδύεται την Ρίβα έξω από το μπάνιο του σπιτιού και την μεταφέρει στο ισόγειο του σπιτιού από τις σκάλες.

Σε άλλο σημείο του βίντεο εμφανίζεται ο Πιστόριους που δείχνει πως την πυροβόλησε τη βραδιά του φόνου.

Φορώντας μία αθλητική φανέλα Nike και ποδηλατική βερμούδα από λύκρα, ο Πιστόριους φαίνεται να κρυφοκοιτάζει πίσω από μία γωνία που βρίσκεται κοντά στο τζάκι του σαλονιού του.

Η αναπαράσταση των γεγονότων που σημειώθηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τον περασμένο χρόνο χαρακτηρίστηκε από το δίκτυο «παγκόσμια αποκλειστικότητα» και θα προβληθεί σε ένα ντοκιμαντέρ από το Channel 7 με θέμα την δίκη του Πιστόριους.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ισχυρίζεται ότι το βίντεο, το οποίο γύρισε αμερικανική εταιρεία, έπεισε τον αμερικανό εμπειρογνώμονα Σκοτ Ρόντερ ότι η εκδοχή των πραγμάτων που υποστηρίζει ο κατηγορούμενος για φόνο Πιστόριους είναι αληθινή.

Οι συνήγοροι του αθλητή δηλώνουν οργισμένοι με το βίντεο, στο οποίο μάλιστα εμφανίζεται ο κατηγορούμενος να τους δίνει οδηγίες.

Η εκπρόσωπός του Ανλιέζ Μπέργκρες είπε ότι οι νομικοί του σύμβουλοι αξιώνουν «την άμεση αποσαφήνιση» από το τηλεοπτικό δίκτυο για το πως περιήλθε στην κατοχή του το βίντεο.

Ο Πιστόριους πυροβόλησε και σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του επειδή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, την πέρασε για κλέφτη. Οι εισαγγελείς όμως υποστηρίζουν ότι ψεύδεται.

Η δίκη του θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα με τους συνηγόρους του να καλούν τους τελευταίους μάρτυρες υπεράσπισης.

Ομάδα ψυχιάτρων εξέτασε τον Πιστόριους κι αποφάνθηκε πως δεν ήταν ψυχικά άρρωστος όταν σκότωσε την Ρίβα παρότι λέγεται ότι πάσχει από κατάθλιψη και Διαταραχή Μετατραυματικού Άγχους (ΔΜΤΑ).

Δείτε το τρέιλερ:





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.