Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Το 30% των ανδρών προσποιείται ότι έχει οργασμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού αναφέρονται οι έρευνες.

Λένε ότι οι γυναίκες συνηθίζουν να προσποιούνται ότι έχουν πονοκέφαλο, όταν δεν έχουν όρεξη για σεξ, ή ότι προσποιούνται ότι φτάνουν σε οργασμό για διάφορους άλλους λόγους.

Οι περισσότεροι δε, πιστεύουν ακόμη ότι οι άντρες είναι πιο απλοί σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ: απλά θέλουν να κάνουν!

Με την άποψη αυτή όμως δε συμφωνεί μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το Time Out στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την οποία το 30% των Νεοϋορκέζων παραδέχονται ότι προσποιούνται ότι έχουν οργασμό.

Με το ποσοστό αυτό συμφωνεί και μια άλλη έρευνα, που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Κάνσας, σύμφωνα με την οποία ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ένας άντρας μπορεί να προσποιηθεί οργασμό είναι ο εξής: η σύντροφός τους βρισκόταν κοντά στην κορύφωση και ένιωθαν την ανάγκη ότι έπρεπε να φτάσουν σε οργασμό και οι ίδιοι.

Μια άλλη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior τον περασμένο Μάρτιο, ανέφερε ότι οι 481 σεξουαλικά ενεργές φοιτήτριες που συμμετείχαν σε αυτή δήλωσαν ότι ο νούμερο ένα λόγος, για τον οποίο θα προσποιούνταν ποτέ οργασμό θα ήταν –όπως και στην περίπτωση των ανδρών- για να μην πληγώσουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους.

Ίσως λοιπόν –λένε οι περισσότεροι σεξολόγοι- να μην είναι και τόσο κακό να πει κανείς ένα «αθώο ψέμα» σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική του επίδοση… αρκεί φυσικά να μην το παρακάνει, γιατί τότε… τα πράγματα είναι μάλλον πιο σοβαρά από αυτό που θέλει να παραδεχτεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.