Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σουηδός φέρεται να μέθυσε και να βίασε συμπατριώτισσά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο.

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ένας 29χρονος Σουηδός στη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 21χρονης συμπατριώτισσας του.

Χτες το μεσημέρι ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, όπου σύμφωνα με τη «Ροδιακή» αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δήλωσε ότι είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών μαζί με την 21χρονη με αποτέλεσμα να μην θυμάται το παραμικρό από τα όσα φέρονται να έγιναν το βράδυ εκείνο.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της μη συναναστροφής με την 21χρονη, αλλά και τη φίλη της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο αλλοδαποί διέμεναν μαζί με φίλους τους στο Φαληράκι.

Στις 9 Ιουνίου το βράδυ η 21χρονη με την φίλη της και ο 29χρονος με το φίλο του βγήκαν σε μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσουν. Εκεί συναντήθηκαν οι δύο παρέες οι οποίες και αποφάσισαν να διασκεδάσουν μαζί πίνοντας και αρκετά ποτά.

Τα ξημερώματα της 10ης Ιουνίου επιστρέφοντας στα δωμάτια τους, η 21χρονη η οποία είχε και εκείνη καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, βρέθηκε στο δωμάτιο του 29χρονου όπου ο τελευταίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα η 21χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν τον 29χρονο και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του Σουηδού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.