Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το 4ο Air Sea Show έρχεται στην Καβάλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Υπόσχεται» εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό της πόλης.

Με τη συμμετοχή 40 αεροσκαφών και εναέριων μέσων από τέσσερις χώρες και πληρώματα άνω των 200 ατόμων, το 4ο Kavala Air Sea Show «υπόσχεται» και φέτος εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό της Καβάλας που θα θαυμάσουν χιλιάδες επισκέπτες που για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να κατακλύσουν το παραλιακό μέτωπο του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος» ώστε να παρακολουθήσουν το μοναδικής ομορφιάς αεροπορικό σόου. 



Το 4ο Air Sea Show έρχεται στην Καβάλα

Με κεντρικό σύνθημα «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» οι διοργανωτές του φετινού αεροπορικού σόου φιλοδοξούν να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή κόσμου αλλά και πληρωμάτων των αεροσκαφών. Και μάλλον το πέτυχαν αφού το τριήμερο 20 έως 22 Ιουνίου 2014, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το αεροπορικό σόου η πληρότητα των ξενοδοχείων της Καβάλας αγγίζει το 100% και χρειάστηκε να γίνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία της γειτονικής Δράμας.

Επιπλέον, η συμμετοχή τεσσάρων χωρών της Σερβίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Σαουδικής Αραβίας μαζί με τις επίσημες συμμετοχές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που περιλαμβάνουν την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την Αεροπορία Στρατού μαρτυρούν το διεθνή χαρακτήρα τον οποίο ήθελαν να προσδώσουν οι διοργανωτές από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής σμήναρχος, ε.α. Παναγιώτης Γεωργιάδης μιλώντας στο ΑΠΕ υπογραμμίζει ότι η συμμετοχή του Βασιλικού Μαχητικού Σμήνους της Σαουδικής Αραβίας (με 8 μαχητικά αεροσκάφη και 60 άτομα αποστολή) στον αέρα της Καβάλας που θα διαρκέσει 20 λεπτά αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του 4ου Kavala Air Sea Show.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, με ενδιαφέρον αναμένονται οι πτήσεις της ιταλικής αντιπροσωπείας Pioneer, των βομβαρδιστικών αεροσκαφών Α-7 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας (που θα σηκωθούν από τον Άραξο και θα επιστρέψουν στη βάση τους αμέσως μετά την επιχείρηση χωρίς ανεφοδιασμό), τα οποία αποσύρονται τον προσεχή Σεπτέμβρη, της ομάδας «Ζευς» της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και δύο υπερσύγχρονων ελικοπτέρων Απάτσι, που έρχονται για την εκδήλωση.

Η ιταλική ομάδα Pioneer θα επιχειρήσει τελευταία και με το φως της ημέρας να πέφτει, έχοντας μακρά εμπειρία από νυχτερινές πτήσεις επίδειξης.

Παρά την ποιοτική αναβάθμιση του 4th Kavala Air Sea Show, ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι το κόστος της διοργάνωσης ανέρχεται σε 60.000 ευρώ και καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από το δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.