Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σοκ από το "σιρόπι βιασμού"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκε μία 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση και με απώλεια μνήμης στην περιοχή της Αγυιάς ύστερα από διασκέδαση σε κεντρικό μαγαζί στην Πάτρα. Οι γιατροί διερευνούν αν κάποιοι έριξαν στο ποτό της το αποκαλούμενο «σιρόπι του βιασμού». Που μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης.

Οι γονείς της 22χρονης –προέρχεται από γνωστή οικογένεια- προτίμησαν να μην κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία. Ωστόσο, θέλουν να μάθουν τι συνέβη στο παιδί τους το βράδυ της Παρασκευής και αν αυτό έγινε στο πάρτι στο οποίο συμμετείχε ή σε κάποιο από τα σπίτια νεαρών που γνώρισε εκεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της.

Η ίδια πάντως δεν είναι σε θέση να θυμηθεί τι έγινε, ενώ στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου της περιοχής όπου μεταφέρθηκε, όταν βρέθηκε να περπατάει σαν χαμένη, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Ούτε όμως υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και αυτό σημαίνει ότι κάποια άλλη ουσία την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Οι αναλύσεις θα διερευνήσουν αν στο αίμα της υπήρχαν κατάλοιπα από το «σιρόπι του βιασμού», θύματα του οποίου έχουν πέσει πολλές ανυποψίαστες κοπέλες από επίδοξους βιαστές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για την ουσία GBL, ένα άχρωμο και άοσμο υγρό που δεν γίνεται αντιληπτό και προκαλεί αναστολή των αντιστάσεων και προσωρινή απώλεια μνήμης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.