Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ζήτησε από την πρώην γυναίκα του να εργαστεί ως οικονόμος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο εκατομμυριούχος θα έμενε στο ίδιο σπίτι με τη νυν ερωμένη.

Με μια ασυνήθιστη υπόθεση ήρθε αντιμέτωπο το τμήμα οικογενειακού δικαίου του ανώτατου δικαστηρίου στην Αγγλία.

Το δικαστήριο κλήθηκε να αποφασίσει για μια υπόθεση διένεξης μεταξύ ενός χωρισμένου ζευγαριού, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά.

Ο εκατομμυριούχος πρώην σύζυγος είχε πάρει διαζύγιο, ωστόσο συνέχισε να συγκατοικεί κανονικά με την πρώην γυναίκα του, μέχρι τη στιγμή που γνώρισε μια άλλη. Όταν η νέα ερωμένη ήρθε να μείνει στο σπίτι, ο άντρας ρώτησε την πρώην γυναίκα του εάν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να μένει εκεί... ως οικονόμος!

Ο άντρας δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η πρώην σύζυγος έγινε «τόσο επιθετική», όταν άκουσε την πρόταση αυτή, αναφέρει η βρετανική Telegraph, επικαλούμενη το δικαστή.

Όπως πληροφορήθηκε το δικαστήριο, το ζευγάρι είναι από το Λονδίνο, παντρεύτηκε στα τέλη του ’70, χώρισε μέσα στο ΄90, ωστόσο συνέχισαν να ζουν μαζί. Πριν από περίπου 5 χρόνια, ο άντρας που διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής του, γνώρισε μια άλλη γυναίκα.

«Ο σύζυγος εγκατέστησε την άλλη γυναίκα και την 12χρονη κόρη της στην οικογενειακή κατοικία», δήλωσε ο δικαστής.

Όταν πρότεινε στην πρώην γυναίκα να παραμείνει ως οικονόμος, αυτή βρήκε την πρόταση «πολύ υποτιμητική και δυσάρεστη». Έτσι αποφάσισε να αξιοποιήσει τη δικαστική οδό για να κερδίσει ό,τι μπορεί από την περιουσία του συζύγου. Πράγματι, το δικαστήριο απεφάνθη ότι δεν υπήρχε διαφορά στη ζωή του ζευγαριού πριν και μετά το διαζύγιο και πως δικαιούται να λάβει πάνω από 6 εκατ. λίρες, ήτοι πάνω από 7 εκατ. ευρώ!

Ο άντρας από τη μεριά του, ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει συμφωνία μαζί της πως θα δικαιούνταν μέχρι 3,4 εκατ. λίρες. Η γυναίκα δήλωσε ωστόσο πως είχε υπογράψει τη συμφωνία υπό την απειλή του συζύγου. Αν και ο άντρας το αρνήθηκε, το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.