Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η απιστία δε μετράει όταν είσαι στο εξωτερικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας στους 20 Βρετανούς έχει απατήσει το σύντροφό του στις διακοπές.

Ένας στους 20 Βρετανούς παραδέχεται ότι δεν έχει παραμείνει πιστός στο/στη σύντροφό του, όσο βρισκόταν σε διακοπές.

Μάλιστα, το 3% αυτών ισχυρίζονται ότι η απιστία «δε μετράει» αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, σε κάποια άλλη χώρα.

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε ταξιδιωτικό πρακτορείο, η Ίμπιζα της Ισπανίας αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό… απιστίας, με το 39% των ερωτηθέντων να έχει απαντήσει ότι στο συγκεκριμένο προορισμό έχει νιώσει τον πειρασμό πιο έντονα από οπουδήποτε αλλού.

Για το 48% το ισπανικό νησί αυξάνει τις πιθανότητες να χωρίσει κανείς από το σύντροφό του, ενώ σύμφωνα με την ίδια έρευνα για το «ταξίδι του έρωτα», όπως την αποκαλεί η Daily Mail, λίγο παραπάνω από τους μισούς κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας (ποσοστό 51%) ανέφεραν ότι επιλέγουν τα «φλερτ των διακοπών» τους ανάλογα με το πόσο ρομαντικά είναι και πόσο ενδιαφέρουσες ιστορίες θα έχουν να εξιστορούν κατά την επιστροφή τους στην πατρίδα.

Το 6% των Βρετανών ομολογεί ότι θα διάλεγε να παντρευτεί στο εξωτερικό, σε κάποιον προορισμό που θα έκανε τους φίλους του να ζηλέψουν, με τους άντρες να ενδιαφέρονται περισσότερο γι’ αυτό.

Σε ό,τι αφορά τους χωρισμούς, το 4% έχει χωρίσει κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών με το/τη σύντροφό του/της, ενώ σχεδόν το ένα τέταρτο των Βρετανών (23%) προτιμά να πηγαίνει ένα ταξίδι μετά από ένα χωρισμό, για να «βρει τον εαυτό του» και να καταλάβει «τι πήγε στραβά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.