Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Ανδριανός: «Περήφανος για τον Δημήτρη Πριόβολο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γιώργος Ανδριανός μίλησε για τον αθλητή του Α.Σ. Ανδρεία, Δημήτρη Πριόβολο, ο οποίος θα συμμετάσχει στο «Promo Fight 2» στην κατηγορία -68 κιλά Low Kick.

Γιώργος Ανδριανός: «Περήφανος για τον Δημήτρη Πριόβολο»

- Πείτε μας δυο λόγια για τον αθλητή σας.


«Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για τον συγκεκριμένο αθλητή, γιατί είναι πραγματικός μαχητής και στο τάε κβον ντο και στις πολεμικές τέχνες γενικότερα. Το λέω αυτό γιατί πρόκειται για ένα παιδί με 67% αναπηρία, εξαιτίας μιας ιδιαιτερότητας που έχει εκ γενετής στο δεξί του χέρι. Δίχως, όμως, να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, προπονείται κανονικά μαζί μας και αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Τι άλλο να πει κανείς για αυτό το παιδί; Είναι πραγματικός γίγαντας που δίνει μηνύματα στην κοινωνία μας».
- Σε τι επίπεδο βρίσκεται στο κικ μπόξινγκ;
«Είναι καινούργιος στον χώρο και αυτός θα είναι ο πρώτος του αγώνας. Από όσο γνωρίζω ο αντίπαλός του στο «Promo Fight» (σ. Γιάννης Ψειμάδας) είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας και τα δυο παιδιά θα βγουν νικητές με την εμφλανισή τους. Αλλωστε, για εμάς η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Για εμάς νίκη είναι να ξεπερνάμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα τον εαυτό μας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι κάνουμε μια πραγματικά μεγάλη προετοιμασία. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον Γιώργο Καριώτη για την μεγάλη του βοήθεια στις προπονήσεις του αθλητή μας, μιας και μας δέχεται στο sparring time για να έχουμε περισσότερους αντιπάλους. Αυτός είναι ο αθλητισμός».
- Τι άποψη έχετε για την διοργάνωση του «Promo Fight 2»;
« Πιστεύω ότι είναι μια αξιόλογη διοργάνωση, η οποία δίνει ευκαιρίες σε αθλητές να αναδειχθούν. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε και την ανάλογη συμπεριφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας και να έρθει στο στάδιο. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν και μια επίδειξη τάε-κβον ντο που θα κάνει ο σύλλογός μας και εγώ προσωπικά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και όπως αναφέρει και το σλόγκαν της διοργάνωσης: Πάτρα εναντίον όλων».



Πηγή: http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.