Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνουν επτά γυναίκες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι λιμενικές αρχές της Ινδονησίας, με τη συνδρομή και ενός ελικοπτέρου, προσπαθούν να εντοπίσουν επτά γυναίκες από την Ιαπωνία οι οποίες εξαφανίστηκαν πριν από δύο ημέρες ενώ έκαναν καταδύσεις στα ανοιχτά του νησιού Νούσα Λεμπόγκαν, κοντά στο Μπαλί.

Οι επτά γυναίκες -πέντε τουρίστριες και δύο εκπαιδεύτριες- χάθηκαν μετά την τρίτη κατάδυση που έκαναν την Παρασκευή σε μια θαλάσσια περιοχή που θεωρείται "παράδεισος" για τους καταδύτες, διευκρίνισε ο Γιασούε Κατσουνόμπου, ο υποπρόξενος της Ιαπωνίας στο Μπαλί.

Ο καπετάνιος του σκάφους που τις είχε οδηγήσει εκεί ενημέρωσε την αστυνομία ότι δεν είχαν βγει στην επιφάνεια.

"Συνεχίζουμε την έρευνα για τις επτά γυναίκες που χάθηκαν. Προς το παρόν, δεν έχουμε καμία ένδειξη για το πού μπορεί να βρίσκονται", πρόσθεσε ο υποπρόξενος. "Το Σάββατο, τα σωστικά συνεργεία και το λιμενικό πήγαν εκεί από τις 6 το πρωί και σήμερα επέστρεψαν με ένα μεγαλύτερο σκάφος και ένα ελικόπτερο", είπε.

Η έρευνα είχε διακοπεί το απόγευμα του Σαββάτου λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στην περιοχή.

Το Νούσα Λεμπόγκαν φημίζεται για τα καθαρά νερά του και την πλούσια θαλάσσια ζωή του. Αποτελεί τμήμα του "Τριγώνου των Κοραλιών" που θεωρείται ως ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου για καταδύσεις.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.