Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Περιζήτητοι οι σωματοφύλακες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατά 30% έχουν αυξηθεί τα αιτήματα για φύλαξη προσώπων τω τελευταίο διάστημα από ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης VIP, ενώ αύξηση των μέτρων ασφαλείας ζητά το 70% των επιχειρηματιών που ήδη έχουν προστασία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει σε επιχειρηματίες, εφοπλιστές και σε οικονομικά εύρωστους πολίτες οι οποίοι αισθάνονται ότι κινδυνεύουν. Η πρόσφατη απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου, η απόπειρα αρπαγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου αλλά και η επαναδραστηριοποίηση νέων ομάδων τρομοκρατίας έχουν δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας ακόμη και σε αυτούς που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν ότι δεν κινδυνεύουν γιατί «περνούν απαρατήρητοι».

Κατά 30% έχουν αυξηθεί τα αιτήματα για φύλαξη προσώπων το τελευταίο διάστημα από ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης VIP, ενώ το 70% των επιχειρηματιών που ήδη είχαν προστασία έχει ζητήσει την αύξηση των υφισταμένων μέτρων ασφαλείας. Την αύξηση της ζήτησης παραδέχθηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ό οποίος στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ, παραδέχθηκε πως «τα αιτήματα για φύλαξη προσώπων από την αστυνομία έχουν αυξηθεί σωρηδόν». Τα οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρουσιάζουν αύξηση 30-40%.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.