Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ισόβια σε παιδοκτόνο μητέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 25χρονη Έμα Γουίλσον από το Μπερκσάιρ της νότιας Βρετανίας επιτέθηκε στον 11μηνών αγοράκι της και το χτύπησε μέχρι θανάτου. Η φρικιαστική ιστορία έχει προκαλέσει σοκ στην βρετανική κοινωνία. Ο μικρούλης Κάλουμ Γουίλσον είχε γεννηθεί τον Απρίλιο του 2010 και τους πρώτους μήνες της σύντομης ζωής του, έζησε με ανάδοχους γονείς. Τον Νοέμβριο του 2010 επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του.



Τον Μάρτιο του 2011 οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν δυνατά χτυπήματα από το διαμέρισμα της 25χρονης. Το επόμενο πρωί, η Ουίλσον κάλεσε τις πρώτες βοήθειες για να βοηθήσουν τον γιο της που «δεν έδειχνε σημάδια ζωής και δεν έκανε τίποτα» όπως είπε η ίδια.

Η γυναίκα που δεν της αξίζει ο τίτλος της «μητέρας», στο δικαστήριο έριξε το φταίξιμο στον μεγαλύτερο γιο της που είναι μόλις 2 ετών. «Είναι ζωηρός» είπε και υποστήριξε ότι ο μικρός χτύπησε τον αδερφό του.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 25χρονη για την δολοφονία του βρέφους και την καταδίκασαν σε ισόβια. H καταδικασθείσα θα περάσει τουλάχιστον 14 χρόνια στην φυλακή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.