Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Το πρώτο πάρκο του «Μικρού Πρίγκηπα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα ανοίξει το καλοκαίρι στη Γαλλία.

Το πρώτο πάρκο αφιερωμένο στον Μικρό Πρίγκιπα, τον ήρωα του διάσημου βιβλίου του Antoine de Saint –Exupery που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, θα ανοίξει το καλοκαίρι στη Γαλλία.

Το πάρκο ψυχαγωγίας θα απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες με παιδιά αλλά και για…ενήλικες που θέλουν να ταξιδέψουν στην παιδική τους ηλικία και να ζήσουν για λίγο της μαγεία του ουρανοκατέβατου μικρού ξανθού αγοριού με το μακρύ κασκόλ.

Το πάρκο θα βασίζεται σε θεματικές ενότητες βγαλμένες μέσα από το βιβλίο, ενώ θα υπάρχουν και δύο μεγάλα αερόστατα. Ακόμη θα υπάρχει ένα ιπτάμενο μπαράκι, για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους.

Στο πάρκο θα υπάρχουν και μερικά ζώα όπως, πρόβατα αλλά και πεταλούδες, αλλά τα υπόλοιπα ζώα του βιβλίου, όπως η εξημερωμένη αλεπού και το δηλητηριώδες φίδι που έστειλε τον Μικρό Πρίγκηπα πίσω στον πλανήτη του, θα ζωντανέψουν με την βοήθεια ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Το πρώτο πάρκο αφιερωμένο στο Μικρό πρίγκηπα κόστισε 40.000.000 ευρώ. Θα ανοίξει στις αρχές Ιουλίου του 2014, έξω από την πόλη Ungersheim, στην περιοχή της Αλσατίας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρώτο επίγειο «σπίτι» του αγαπημένου ήρωα στο site του Πάρκου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.