Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μέγα σκάνδαλο με τον διοικητή του Νοσοκομείου του Ρίου Α.Λέτσιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου Απόστολος Λέτσιος που θα έβγαινε στη σύνταξη, θα τοποθετηθεί, τις επόμενες ημέρες, στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας, την ώρα που εις βάρος του διενεργούνται τρεις ΕΔΕ. Μάλιστα η μία από αυτές αφορά στον θάνατο 72χρονου που το Νοσοκομείο δεν δέχτηκε ως περιστατικό και είναι καταδικαστικό για τον κ.Λέτσιο. Ο λόγος της παραμονής του κ.Λέτσιου στη διοίκηση ενός μεγάλου νοσοκομείου δεν είναι οι ικανότητές του. Είναι οι πιέσεις από το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ο ίδιος ο υπουργός υγείας.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η "Εφημερίδα των Συντακτών" και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα της Πάτρας "Πελοπόννησος".


Η "Εφημερίδα των Συντακτών" έγραψε στις 5 Νοεμβρίου ότι «υπήρξαν παρεμβάσεις τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη Ν.Δ., από το ΠΑΣΟΚ δε οι πιέσεις ακούγεται ότι ήρθαν κατευθείαν από την Αθήνα με σαφή πρόθεση να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ «βενιζελικών» και υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Κάπως έτσι ανακλήθηκε η απόφαση διορισμού του Β. Δημόπουλου και από τον «Αγιο Ανδρέα» κατέληξε στον Πύργο»!

Άδωνις: Θέμα ΠΑΣΟΚ ο Λέτσιος

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της "Πελοποννήσου" για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιφυλάχτηκε να απαντήσει, λέγοντας ότι είναι «θέμα ΠΑΣΟΚ», μια και το κομμάτι της διοικητικής πίτας που αφορά τον «Αγ. Ανδρέα» το πήρε το συγκεκριμένο κόμμα. Από κει και πέρα, δεν έκρυψε ότι η αρχική τοποθέτηση, αυτή δηλαδή του Βασίλη Δημόπουλου, ήταν επιλογή Βενιζέλου, αλλά στη συνέχεια προέκυψαν παρεμβάσεις από το περιβάλλον Παπανδρέου στην Αχαΐα, που πρότεινε τον Απόστολο Λέτσιο.

Δηλαδή ο υπουργός Υγείας ξεκάθαρα είπε, ότι το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου επέβαλε τον Απόστολο Λέτσιο όχι γιατί κρίθηκε πετυχημένος ή γιατί βοήθησε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου να ξεπεράσει τα προβλήματα στη λειτουργία του, αλλά διότι τον ζήτησε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού που προφανώς δεν υπολογίζει τη σοβαρότητα των υποθέσεων και τις κατηγορίες που χρεώνονται στον κ.Λέτσιο από τη θητεία του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Γεωργιάδης έχει στα χέρια του το πόρισμα της 6ης ΥΠΕ για το περιστατικό με τον 72χρονο από τη Μανωλάδα που το καλοκαίρι δεν δέχθηκε ως περιστατικό το νοσοκομείο, έρευνα για την οποία έδωσε εντολή ο ίδιος ο υπουργός Υγείας. Προφανώς υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης με τον αμετακίνητο Απόστολο Λέτσιο να συνεχίζει την διοικητική του καριέρα, με παρέμβαση "κομματική', όπως λέει ο κύριος υπουργός, παρά τις ΕΔΕ και τα πορίσματα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.