Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σημαντική διάκριση για τον πρύτανη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έγινε επίτιμο μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων.

Στον καθηγητή και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννη Μεσσήνη απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου μέλους του Βασιλικού Κολεγίου των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (Fellow ad eundem).



Η παραπάνω διάκριση απονεμήθηκε σε ειδική τελετή, στο Λονδίνο ως αναγνώριση του σημαντικού ερευνητικού και επιστημονικού του έργου στη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Η διάκριση αυτή απευθύνεται σε επιστήμονες με εξαιρετική διεθνή αναγνώριση και μέχρι σήμερα έχει δοθεί σε ελάχιστους επιστήμονες του κλάδου.

Η επιστημονική προσφορά του καθηγητή Μεσσήνη έχει σχέση με τον τομέα της έρευνας στον τομέα της αναπαραγωγής. Εκτός της έρευνας βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η κοινωνική προσφορά της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - η οποία κατέχει και ευρωπαϊκή διαπίστευση και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Μεσσήνη - είναι μεγάλης σημασίας. Κι αυτό γιατί εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα λειτουργεί διαπιστευμένο κέντρο εξωσωματικής με ποσοστά επιτυχίας εφάμιλλα των γνωστών κέντρων της Ευρώπης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.