Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νεκρή βρέθηκε η Ντε Βιγιότα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νεκρή στο ξενοδοχείο που έμενε στη Σεβίλλη βρέθηκε η Μαρία ντε Βιγιότα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Νεκρή βρέθηκε η Ντε Βιγιότα

Στο πένθος βυθίστηκε ο μηχανοκίνητος κόσμος για ακόμη μια φορά.

Η Μαρία ντε Βιγιότα, πρώην πιλότος, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο που έμενε στη Σεβίλλη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η 33χρονη Ισπανίδα βρίσκονταν στη Σεβίλλη στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου της «Η ζωή είναι δώρο», το οποίο είχε γράψει μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε τον Ιούλιο του 2012, κατά τη διάρκεια δοκιμών με την Marussia. Τότε η Ισπανίδα είχε «χάσει» το δεξί της μάτι.

Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η οικογένεια της επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, «Η Μαρία μας άφησε. Έπρεπε να πάει στον ουρανό, όπως οι άγγελοι. Ευχαριστούμε το Θεό που μας επέτρεψε να ζήσουμε μαζί της ενάμιση χρόνο ακόμη».

Η Μαρία ντε Βιγιότα γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1980. Τα πρώτα της βήματα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τα έκανε το 2001 όταν συμμετείχε στο πρωτάθλημα F3. Έπειτα συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Ferrari Chalenge, WTCC, το ισπανικό πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα της superleague formula.

To 2012 ανακοινώθηκε ως πιλότος δοκιμών από την Marussia, ωστόσο η θητεία της στα γκριντ της Formula 1 δεν διήρκησε πολύ, αφού το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια δοκιμών έβαλε τέλος στην καριέρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.