Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Η αστυνομία φρόντισε άστεγο αλλοδαπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια ανθρώπινη ιστορία είναι πιθανόν να κρύβει η υπόθεση του άστεγου που περιπλανιόνταν στην Αμμουδιά της Πρέβεζας και ζούσε στο δασάκι στην παραλία.

Ο άντρας, που φέρεται να είναι γύρω στα 40, περιφερόταν τους τελευταίους μήνες στην Αμμουδιά της Πρέβεζας και συντηρούνταν από τα τρόφιμα που του έδιναν οι κάτοικοι του χωριού. Όσα βέβαια αποδεχόταν, γιατί τις περισσότερες φορές ήταν αρνητικός και αναζητούσε την τροφή του μέσα σε κάδους σκουπιδιών.

Με το που έγινε γνωστή η ύπαρξή του, η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας έδειξε αμέσως ενδιαφέρον και «αγκάλιασε» τον αλλοδαπό. Την Παρασκευή, αστυνομικοί από την Πρέβεζα, με εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Νάκια Φώτη, μετέβησαν στην Αμμουδιά, τον αναζήτησαν. Τον μετέφεραν στην Πρέβεζα όπου και ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει γνωστή η ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας κ. Νάκια ενημερώθηκε εγγράφως η Εισαγγελία για την κατάσταση του αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ έγινε γνωστό μόνο το ονοματεπώνυμο του.

Ακολούθησε επικοινωνία με την πρεσβεία της Ρουμανίας στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθούν συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στα Γιάννενα σε κλινική, αφού διαπιστώθηκε ότι έχρηζε ψυχιατρικής βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Ρουμάνο φέρεται να έχει δηλωθεί εξαφάνιση στην χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.