Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Νέα δεδομένα στην απαγωγή της μικρής Μαντλίν σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός υπόπτου.

Οι βρετανικές αρχές βρίσκονται κοντά στην επίλυση του μυστηρίου της απαγωγής της μικρής Μαντλίν ΜαΚάν, μιας υπόθεσης που είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο το 2007.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο ενός υπόπτου, που ίσως να μιλάει γερμανικά, είναι ηλικίας 20 έως 40 ετών έχει μαλλιά καστανά και είναι μετρίου ύψους και σωματικής διάπλασης, δημιουργήθηκε με βάση των καταθέσεων μαρτύρων.

Σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας που αναζητείται για να ανακριθεί, θεωρείται πως έχει κεντρικό ρόλο για την επίλυση της υπόθεσης που παραμένει άλυτη για 7 ολόκληρα χρόνια, αφού το βράδυ της εξαφάνισης εθεάθη κοντά στο θέρετρο όπου διέμενε η οικογένεια της μικρής Μαντλίν.

Οι μαρτυρίες έκαναν λόγο για δύο άτομα που μιλούσαν γερμανικά και βρίσκονταν στην περιοχή της εξαφάνισης, κάτι που όμως οι πορτογαλικές αρχές δεν είχαν εξετάσει ενδελεχώς.

Όπως αναφέρει η «Dailymail» σήμερα το βράδυ το «BBC» και συγκεκριμένα η εκπομπή «Crimewatch» πρόκειται να μεταδώσει τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, σκοπός της δημοσίευσης των σκίτσων «είναι να επιχειρηθεί η αναγνώριση αυτών των ανδρών, να αποκλειστούν όσοι είναι αθώοι ή να διακριβωθεί αν συνδέονται με την υπόθεση με οποιονδήποτε τρόπο».

«Ενώ αυτός ο άνδρας ενδέχεται να αποτελεί ή να μην αποτελεί το κλειδί στην έρευνα, ο εντοπισμός του και η κατάθεσή του είναι για εμάς ζωτικής σημασίας», δήλωσε ο επιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.