Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Μεταφέρουν νερό με υδροφόρες λόγω λειψυδρίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει περιοχή του δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Πρόβλημα στην υδροδότηση εξαιτίας της λειψυδρίας αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Κουφού στο Δήμο Πλατανιά ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει μεταφορές νερού με υδροφόρες προκειμένου οι κάτοικοι να μην πουν το νερό νεράκι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, η ΔΕΥΑΒΑ, μετά από συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και κατοίκους της περιοχής προέβη αυθημερόν σε μεταφορά νερού με υδροφόρα στην εκεί δεξαμενή υδροδότησης.

Η μεταφορά νερού θα συνεχιστεί σε ημερήσια βάση προκειμένου να μην υπάρξει σπίτι που να στερηθεί αυτό το πολύτιμο αγαθό και μάλιστα σε μια περίοδο με αυξημένες ανάγκες για ύδρευση, προτάσσοντας τις ανάγκες των κατοίκων έναντι του όποιου κόστους που προκύπτει.

Ο Δήμος Πλατανιά σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Παρακαλούμε τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί στην κατανάλωση του νερού και να την περιορίζουν μόνο για την κάλυψη αναγκών ύδρευσης. Η ΔΕΥΑΒΑ έχει δρομολογήσει σε σύντομο διάστημα να προβεί σε οριστική λύση του προβλήματος με δημιουργία νέου δικτύου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.