Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει η επιστολή του 47χρονου από το Άργος που πυροβόλησε το παιδί του
.
Σοκάρει η επιστολή που άφησε στην εν διαστάσει σύζυγό του ο 47χρονος επιχειρηματίας στο Άργος, που πυροβόλησε την κόρη του και εν συνεχεία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, θυμίζοντας την αποτρόπαια πράξη της Μήδειας, η οποία έσφαξε τα παιδιά της για να εκδικηθεί τον Ιάσονα.

Το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ, ενώ ο 47χρονος νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα», αναφέρει ο 47χρονος σε χειρόγραφο σημείωμα, που βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στο σπίτι του, από αστυνομικούς, και αποκαλύπτει το «Βήμα».

Στο εν λόγω σημείωμα, ο 47χρονος απευθύνεται προς την εν διαστάσει σύζυγό του με υβριστικές εκφράσεις, της επιρρίπτει ευθύνες για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ αναφέρεται και σε δεσμό της με κάποιον κοινό τους φίλο.

Πρόκειται για μία μακροσκελή επιστολή, με την οποία ο γράφων επιδιώκει να φορτώσει τύψεις την εν διαστάσει σύζυγό του για όσα θα συνέβαιναν στην κόρη τους. «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.