Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Χωρίς τέλος η περιπέτεια της Paris Jackson

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν τη δέχονται σε κέντρο αποκατάστασης λόγω των παπαράτσι.

Εμπόδιο προέκυψε στην προσπάθεια ανάρρωσης της Paris Jackson, της κόρης του «βασιλιά της ποπ» που τον περασμένο μήνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της. Το κέντρο αποκατάστασης όπου είχε ζητήσει να μεταφερθεί από το ιατρικό κέντρο UCLA όπου νοσηλεύεται έως σήμερα απάντησε αρνητικά λόγω φόβων για… συνωστισμό παπαράτσι. 

Χωρίς τέλος η περιπέτεια της Paris Jackson

Οι γιατροί του UCLA, γράφει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, δεν πρόκειται να αφήσουν την Paris να επιστρέψει στο σπίτι της διότι πιστεύουν πως εξακολουθεί να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τον ίδιο της τον εαυτό και πως εάν δεν λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται θα καταλήξει να ξαναβλάψει τον εαυτό της.

Η βιολογική μαμά της Paris, Debbie Rowe, έψαξε για άλλες μονάδες αποκατάστασης και βρήκε ένα κέντρο στη Γιούτα. Όμως, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας, η απάντηση ήταν αρνητική για το φόβο των παπαράτσι που θα συνέρρεαν και θα φωτογράφιζαν όχι μόνο την Paris αλλά και άλλους ασθενείς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Rowe δεν είναι ικανοποιημένη με κάποιες άλλες πιθανές επιλογές κι έτσι συνεχίζει την αναζήτηση. Ταυτόχρονα, άνθρωποι από το περιβάλλον της Paris ζητούν από το κέντρο να επανεξετάσει το αίτημά της…

Εντωμεταξύ η 15χρονη παραμένει στο UCLA, στο τμήμα όπου νοσηλεύονται ασθενείς με διατροφικές διαταραχές.

«Είναι μία τραγωδία. Το κορίτσι χρειάζεται βοήθεια», λέει η Rowe στον περίγυρό της…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.