Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Η συναυλία των Onirama για την "Αργώ"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια μοναδική συναυλία με τον τίτλο "Onirama & Friends" θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα για το Σωματείο Ναυτικών Γονεών Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ".

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις το χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα, ετοιμάζει μία μοναδική συναυλία “παρέα με τους φίλους του” για το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ».

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 στις 21:30 οι ONIRAMA μαζί με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Στέλιο Ρόκκο, Stavento, Μύρωνα Στρατή, Κρυσταλλία, Sunny Μπαλτζή και Sanjuro θα παρουσιάσουν το πιο ξεχωριστό live του καλοκαιριού και θα μας χαρίσουν ιδιαίτερες ερμηνείες! Μαζί τους με τις μουσικές επιλογές της, η Producer & DJ Xenia Ghali, που αποτελεί το πιο ενδιαφέρον new entry - με διεθνή παρουσία - στη dance μουσική σκηνή.
Η συναυλία “ONIRAMA & Friends” θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ», στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την κάλυψη της επισκευής του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Διημέρευσης του Πειραιά, το οποίο εξυπηρετεί και εκπαιδεύει 55 παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: Προπώληση 13 ευρώ, Αρένα 10 ευρώ, Πώληση στο θέατρο 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Σίνεακ (Καραϊσκου 102 Πειραιάς), Αργώ: Κ. Μαυρομιχάλης και Σαλαμίνος, Αγ. Σοφία Πειραιάς.Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.