Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Παράρτημα κοινωνικών υπηρεσιών απέκτησε η Ευκαρπία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκίνησε εδώ και 3 βδομάδες η πιλοτική λειτουργία του παρατήματος κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Παύλου Μελά στην Ευκαρπία. Πρόκειται για αποκεντρωμένη υπηρεσία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, στην οποία μπορούν να απευθύνονται όλοι οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Ευκαρπίας.

Το παράρτημα της Ευκαρπίας λειτουργεί στο χώρο του πρώην δημαρχείου και προσφέρει στους πολίτες υπηρεσίες συμβουλευτικής όπως ψυχολογική, κοινωνική, εργασιακή και μαθησιακή στήριξη.

Οι δημότες μπορούν ταυτόχρονα να πληροφορούνται για διάφορα κοινωνικά προγράμματα όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φροντιστήριο, το κοινωνικό ιατρείο, οι παιδικές κατασκηνώσεις, το πρόγραμμα κατασκήνωσης για ΑΜΕΑ, το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τη δημοτική τράπεζα αίματος και το δίκτυο εθελοντών.

Το παράρτημα λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι.

«Μετά τις “Μέρες Υγείας” συνεχίζουμε να δημιουργούμε δίκτυα μέριμνας, και φροντίδας, προσπαθώντας να προσφέρουμε κοινωνικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους δημότες μας. Σ“ αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας είναι σημαντικό να οργανώνονται και να θωρακίζονται οι τοπικές κοινωνίες. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στους πολίτες που πλήττονται από την κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.