Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Πέταξε το μωρό της σε σωλήνα τυλιγμένο σε σακούλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη η 26χρονη μητέρα που είπε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει μια έκτρωση.

Σχεδόν 40 ώρες φαίνεται πως πέρασε σφηνωμένο μέσα σε ένα σωλήνα και τυλιγμένο μέσα σε μια σακούλα ένα αγοράκι μόλις δύο ημερών στην Ισπανία.

Το νεογέννητο βρέθηκε από μια ομάδα διασωστών με τον ομφάλιο λώρο άκοπο, όταν ένας κάτοικος πολυκατοικίας νόμιζε πως άκουσε το νιαούρισμα μιας γάτας και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να διασωθεί το ζώο.

Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία το μωρό εγκαταλείφθηκε στη γέννα και κατάφερε να ζήσει γιατί στη σακούλα είχε ανοιχτεί μια τρύπα για να αναπνέει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ένα σπασμένο χέρι.

Η κατάσταση του νεογέννητου χθες χαρακτηριζόταν κρίσιμη, όχι όμως απειλητική για τη ζωή του. Η 26χρονη μητέρα του συνελήφθη στο νοσοκομείο που είχε πάει, στο οποίο είχε πει στους γιατρούς ότι είχε αποβάλλει. Χθες μεταφέρθηκε στο διαμέρισμά της για να καταθέσει για τις πράξεις της και δεν σταμάτησε να λέει στους αστυνομικούς ότι πέταξε τα μωρό γιατί δεν είχε χρήματα για να κάνει έκτρωση.

«Νόμιζα ότι ήταν γάτα καθώς το κλάμα του μωρού ήταν σαν νιαούρισμα. Ο θόρυβος συνεχιζόταν για ώρες και έτσι κάλεσα την αστυνομία. Ένας από τους διασώστες είδε το μικροσκοπικό του πόδι και κατάλαβε ότι δεν ήταν γάτα, αλλά παιδί» είπε ένας γείτονας.

Η μητέρα και το παιδί δεν κατονομάστηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες θα εξετάσουν το οικογενειακό περιβάλλον του νεογέννητου προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγο καιρό μετά τη διάσωση ενός αγοριού στην Κίνα, το οποίο είχε ρίξει η μητέρα του στην αποχέτευση και οι διασώστες το έβγαλαν ζωντανό μέσα από ένα σωλήνα, μετά από προσπάθειες δύο ωρών. Σύμφωνα με την 22χρονη μητέρα του, το παιδί τής είχε γλιστρήσει και είχε πέσει στο σωλήνα λίγο μετά από τη γέννησή του σε δημόσια τουαλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.