Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πρωτοβουλία της Piaggio για τα παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα υποστηρίξει ιατρικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Ανόι.

Ο όμιλος Piaggio με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία διεθνούς εμβέλειας. Αφορά στην υποστήριξη ενός ιατρικού προγράμματος σε συνεργασία με το νοσοκομείο Bambino Gesù και το Εθνικό Νοσοκομείο Παιδιατρικής στο Ανόι και έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην ευρεία περιοχή παράλληλα με την αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά.

Το πρόγραμμα «η Vespa για τα παιδιά» είναι σχεδιασμένο να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στο Βιετνάμ. Το ιστορικό της πρωτοβουλίας έχει ως εξής:

Στο Μιλάνο, στις 15 Απριλίου ο όμιλος Piaggio, εγκαινίασε το πρόγραμμα «Vespa for children». Η ανακοίνωση για την έναρξη του προγράμματος έγινε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου κ. Roberto Colaninno, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της εταιρείας. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, μέρος των εταιρικών δραστηριοτήτων κοινωνικής ευθύνης του ομίλου, το οποίο σκύβει πάνω από τα προβλήματα των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.



«Τόσο στην Ιταλία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, η Vespa ξεχωρίζει για τις αξίες της, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτό αντικατοπτρίζεται στη διαδρομή που ακολουθεί η εικόνα της μάρκας μέσα στα χρόνια αλλά και στη συνεχή ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως οι κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης και μειωμένων ρύπων».

Η Vespa είναι ένα σκούτερ που προκαλεί έντονα το αίσθημα της ευχαρίστησης, να τη βλέπεις, να την οδηγείς. «Κοιτάξτε λίγο γύρω σας μέσα στην πόλη. Οι άνθρωποι που οδηγούν Vespa έχουν ένα μόνιμα καρφωμένο χαμόγελο στα πρόσωπά τους », δήλωσε ο πρόεδρος κ. Roberto Colaninno και συνεχίζει.

«Όχι τυχαία. Η Vespa έχει καταφέρει να μας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Διαθέτοντας εγκαταστάσεις παραγωγής σε όλο τον κόσμο, νοιώθουμε περισσότερο από ποτέ πως αποστολή μας είναι να είμαστε αρωγοί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε».

Η έναρξη του προγράμματος θα ξεκινήσει στο Ανόι, με την βοήθεια του καθηγητή Giuseppe Profiti, προέδρου του νοσοκομείο παίδων Bambino Gesù. Ένα σημαντικό κέντρο παιδιατρικής έρευνας και ιατρικής σε διεθνές επίπεδο. Στόχος και ζητούμενο του προγράμματος είναι τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων στην ευρεία περιοχή και η αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής σε βρέφη και παιδιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.