Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σοκ από τη δολοφονία πρωταθλήτριας του βόλεϊ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του παγκοσμίου βόλεϊ από την είδηση ότι η Ολλανδή πρώην πρωταθλήτρια Ίνκριντ Βίσερ και ο σύντροφός της βρέθηκαν νεκροί σήμερα στη Μούρθια.

Όλα τα «εξωτερικά στοιχεία» συνηγορούν ότι πρόκειται για το ζευγάρι που αγνοείτο από τις 13 Μαΐου, όμως η αστυνομία –που ήδη έχει συλλάβει τρία πρόσωπα σε σχέση με την υπόθεση αυτή— αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του γενετικού υλικού προκειμένου να επιβεβαιώσει την ταυτότητά τους, υπογράμμισε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Μούρθια Θιρίλο Ντουράν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.



«Εκείνο που είναι σαφές, είναι πως πρόκειται για έναν βίαιο θάνατο», πρόσθεσε ο ίδιος, επισημαίνοντας πως οι εξετάσεις DNA πραγματοποιήθηκαν κατόπιν αιτήματος του Ολλανδού δικαστή.

«Υπάρχει ένα σοβαρό επίπεδο βίας στους θανάτους αυτούς», υπογράμμισε ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του διπλού φονικού, για το οποίο οι ερευνητές έχουν αρχίσει να προσανατολίζονται σε ενδεχόμενο ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

«Βρισκόμαστε ενώπιον ενός εγκλήματος», επεσήμανε από την πλευρά του ο έπαρχος της Αυτόνομης Περιοχής της Μούρθια Χοακίν Μπασκουνιάνα.

Η 35χρονη Βίσερ, η οποία αγωνίσθηκε στο διάστημα 2009-11 στην ομάδα βόλεϊ της Μούρθιας και ο σύντροφός της Λόντεβικ Σεβεράιν, 57 ετών, είχαν μεταβεί στην περιοχή για να επισκεφθούν μία κλινική ειδικευμένη στην τεχνητή γονιμοποίηση, επίσκεψη η οποία είχε προγραμματισθεί για τις 14 του μηνός. Από τις 13 Μαΐου αγνοούνται, καθώς από την ημέρα εκείνη δεν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.

Η αστυνομία είχε ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους από τις 17 Μαΐου και το ενοικιασμένο αυτοκίνητο του ζεύγους, που πιθανότατα είχε εγκαταλειφθεί στο σημείο εκείνο την ημέρα της εξαφάνισής τους, εντοπίσθηκε στις 22 Μαΐου σε οδό της Μούρθιας.



Τελικώς, οι σοροί ενός άνδρα και μίας γυναίκας ανακαλύφθηκαν χθες, θαμμένες σε έναν οπωρώνα με λεμονιές. Για την υπόθεση συνελήφθησαν στην περιοχή της Βαλένθιας, ένας 46χρονος Ισπανός, και δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 47 και 60 ετών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.