Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πληρώνεται με... αγκαλιές!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί να είναι 82 ετών και να έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον ως κουρέας, όμως συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και μάλιστα αφιλοκερδώς σε όσους τον έχουν ανάγκη με αντάλλαγμα μια ζεστή… αγκαλιά!

Ο Anthony Cymerys είναι ένας σύγχρονος καλός Σαμαρείτης που ζει στο Κονέκτικατ και τα τελευταία 25 χρόνια κουρεύει αστέγους στην ευρύτερη περιοχή χωρίς να λαμβάνει καμία αμοιβή. Από το 1988, όταν και άκουσε ένα κήρυγμα στην εκκλησία της ενορίας του, άλλαξε άποψη και κοσμοθεωρία για τη ζωή.

Έχοντας πια αρκετό ελεύθερο χρόνο και λίγες υποχρεώσεις αποφάσισε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που τον είχαν ανάγκη. Κάθε εβδομάδα λοιπόν παίρνει τα εργαλεία του και εγκαθίστανται σε ένα διαφορετικό πάρκο, όπου άντρες και γυναίκες περιμένουν υπομονετικά να λάβουν τις υπηρεσίες του που περιλαμβάνουν εκτός από κούρεμα, ξύρισμα και μασάζ προσώπου.

Το μόνο που ζητά σε αντάλλαγμα είναι μια μεγάλη αγκαλιά. «Αυτό είναι για μένα η αμοιβή μου, η πραγματική αγάπη που μου δείχνουν» είπε ο Anthony στο Associated Press.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.