Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Νικητής η ανθρωπιά στο Θραψανό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου έγινε την Κυριακή (28/4) στο γήπεδο του Θραψανού με τον Ανθεστίωνα να αντιμετωπίζει ομάδα επίλεκτων παλαίμαχων αλλά και εν ενεργεία άσων, σε μια εκδήλωση όπου νικητής ήταν η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά.

Ο κόσμος τόσο του Θραψανού, όσο και της ευρύτερης περιοχής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στο σύλλογο γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη ζωή».

Νιόπλιας, Σταυρακάκης, Αδάμος, Αργέντης, Μαρνελάκης, Αποστολάκης και οι υπόλοιποι επίλεκτοι κέρδισαν το χειροκρότημα για την ανταπόκριση τους, ενώ επικράτησαν 3-1 του διοργανωτή Ανθεστίων. Σκόραραν οι Μαρνελάκης, Νιόπλιας και Νικηφόρος, ενώ για την ομάδα του Θραψανού ο Βασιλάκης με κεφαλιά.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρήστου, Κελαράκης Κ., Σαϊτάκης, Δοργιομανωλάκης, Αναγνωστόπουλος, Κελαράκης Γ., Καλιακάκης, Τρουλάκης, Βασιλάκης, Πεχυνάκης, Φωτόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι Σταφυλάκης, Δρακάκης, Αραβιάκης Ν., Αραβιάκης Α. και Μελαδάκης.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: Λιουδάκης, Ανδρεαδάκης, Αδάμος, Διγενής, Βαφειάδης, Σταυρακάκης, Αποστολάκης, Νιόπλιας, Αργέντης, Νικηφόρος, Μαρνελάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Κουκάκης, Κεφαλογιάννης, Τσαΐνης, Αραβιάκης Α., Αραβιάκης Γ., Δαριαβιανάκης, Σφακιανάκης.

Μετά τον αγώνα, ακολούθησε φαγοπότι με το παραδοσιακό θραψανιώτικο ψητό σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Ανακοίνωση από το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανθεστίων

«Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο μας, με την ομάδα επίλεκτων άσων, παλαίμαχων και εν ενεργεία. Ευχαριστούμε την αντίπαλη ομάδα και κάθε ένα εξ αυτών ξεχωριστά, που με την παρουσία τους έδειξαν, ότι ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος, ενώ παρά την δύσκολη εποχή, η διοίκηση του Ανθεστίων θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια, που θα έχει γνώμονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο. Συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό, που θα διατεθεί στο Σύλλογο γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.