Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Σοκάρει ο τραυματισμός παίκτη του NCAA

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ αλλά και συγκίνηση σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ο σοβαρός τραυματισμός του Κέβιν Γουέρ. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ του Louisville και του Duke το πόδι του 20χρονου γκαρντ έσπασε σαν να ήταν γυάλινο έπειτα από άλμα και προσγείωση του παίκτη στο παρκέ.

Οι συμπαίκτες του στο παρκέ αλλά και στον πάγκο δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς βλέποντας τον Γουέρ να σφαδάζει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά τους φρικτούς του πόνους, ο Κέβιν Γουέρ τους κάλεσε κοντά του και τους είπε: «Είμαι καλά. Κερδίστε τον αγώνα». Ο άτυχος παίκτης αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από το γήπεδο με φορείο με τον προπονητή της ομάδας, Ρικ Πιτίνο, αλλά και 35.000 οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Την ώρα που εκείνος υποβαλλόταν σε δίωρη χειρουργική επέμβαση, οι συμπαίκτες του έκαναν πράξη την επιθυμία του. Συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 85-63 και προκρίθηκαν στο Final 4 του NCAA.

Κατά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γουέρ έγινε ανάταξη οστού και ράμματα ενώ του τοποθετήθηκε λάμα στη δεξιά κνήμη. Ο 20χρονος γκαρντ θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι την Τρίτη ενώ είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα επιστρέψει στα παρκέ.

Μετά την επέμβαση ο Γουέρ φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι του πόνου αγκαλιά με το τρόπαιο της Μεσοδυτικής Περιφέρειας, το οποίο του έφεραν οι συμπαίκτες του.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.