Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με στόχο το εθελοντικό κίνημα να αναπτυχθεί περισσότερο στην Κρήτη και να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, πραγματοποιείται στα Χανιά το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 140 αιμοδότες και άλλοι εθελοντές από όλη την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, «ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα».

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Κωνσταντίνος Μπονάτσος, επισήμανε πως «οι ιδέες, οι προτάσεις και η γνώση όλων μας, ανεξάρτητα από το εάν είμαστε παλαιά ή νέα μέλη, θα πρέπει να μεταλλαχθούν σε δράσεις. Μαζί, ως μια μεγάλη παρέα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, προσπαθούμε ενωμένοι και συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο και πολύπλοκο ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» Δέσποινα Ροδουσάκη τόνισε ότι το συνέδριο πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην πορεία ανάπτυξης του εθελοντικού κινήματος για τους νέους.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, την Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.