Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Με βίασε ο απαγωγέας μου, τώρα αφήστε με ήσυχη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επτά χρόνια μετά η Natascha Kampusch μιλά για την περιπέτειά της
.
Η Natascha Kampusch, που απήχθη σε ηλικία 10 ετών και έζησε φυλακισμένη σε ένα υπόγειο για τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής της, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο απαγωγέας της Wolfgang Priklopil τη βίαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στο σπίτι του.

Η 25χρονη πλέον Natascha έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που παρέθεσε στη γερμανική τηλεόραση στο δημοσιογράφο Günter Jauch, με αφορμή τα γενέθλιά της και την επερχόμενη ταινία που βασίστηκε στη συγκλονιστική περιπέτειά της «3.096 μέρες».

Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει κάποια σημεία στο σενάριο της ταινίας, που σχετίζονταν με τις σεξουαλικές επιθέσεις που είχε δεχτεί, καθώς τα στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

«Θέλετε με αυτόν τον τρόπο να πείτε στο κοινό: “Αυτά έγιναν, αφήστε με ήσυχη τώρα;”» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει τη μονολεκτική απάντηση: «Ναι».



Η υπόθεση της ταινίας έχει βασιστεί στις αναμνήσεις της και ο αριθμός αντιπροσωπεύει τις ημέρες που έμεινε αιχμάλωτη στα χέρια του Priklopil.

Μέχρι τώρα η νεαρή κοπέλα αρνούνταν να σχολιάσει ή να αναφερθεί στη σεξουαλική σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον απαγωγέα της.

Ο Priklopil απήγαγε τη 10χρονη Natascha στις 2 Μαρτίου του 1998 ενώ πήγαινε στο σχολείο της. Την κράτησε αιχμάλωτη σε ένα ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο στο σπίτι του στην περιοχή Gänserndorf της Αυστρίας.



Η Natascha κατάφερε να διαφύγει στις 23 Αυγούστου του 2006, την ώρα που ο Priklopil μιλούσε στο τηλέφωνο.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι το είχε σκάσει αυτοκτόνησε, πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Antonia Campbell-Hughes, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ευρώπης μέσα στο Φεβρουάριο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.