Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Δέλεαρ η μουσική για το βούρτσισμα των δοντιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρετανοί ειδικοί έφτιαξαν λίστα με τα πιο κατάλληλα τραγούδια.

Πολλά είναι τα παιδιά που βαριούνται το βούρτσισμα των δοντιών. Υπάρχει όμως ένας τρόπος, με τον οποίο οι γονείς μπορούν να κάνουν τη διαδικασία πιο ευχάριστη. Πώς θα γίνει αυτό; Βάζοντάς τους μουσική. Όχι όμως οποιαδήποτε μουσική, αλλά το Gangnam Style πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Σύμφωνα με δύο βρετανούς ειδικούς, το τραγούδι του κορεάτη ποπ σταρ Psy είναι το καλύτερο γι’ αυτό τον σκοπό, διότι βοηθεί τα παιδιά να κάνουν όσες κινήσεις απαιτούνται για να καθαρίσουν καλά τα δόντια.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail», ο κ. Τζιμ Ουϊλιαμς, καθηγητής κιθάρας στο Brighton Institute of Modern Music, δημιούργησε μία μουσική εξίσωση για το βούρτσισμα των δοντιών, για να βρει πόσες κινήσεις απαιτούνται για τον τέλειο καθαρισμό τους και ποια τραγούδια τον ενθαρρύνουν.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε είναι ότι τα τραγούδια που έχουν οκτώ μέτρα και ακολουθούνται από δύο σετ των τεσσάρων μέτρων το καθένα, είναι αυτά που ενθαρρύνουν το βούρτσισμα.

Τα τραγούδια θα πρέπει επίσης να περιέχουν ένα διπλό ρεφρέν και ένα μεσαίο τμήμα που να δένει τα διάφορα τμήματα του τραγουδιού μεταξύ τους.

Βάσει αυτής της εξίσωσης, ο κ. Ουϊλιαμς έφτιαξε έναν κατάλογο τραγουδιών που της ταιριάζουν καλύτερα και πρώτο σε αυτόν είναι το Gangnam Style, το οποίο έχει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο «χτυπήματα» στο YouTube.

Ακολουθεί το τραγούδι Diamond της Rihanna, το Somebody That I Used To Know του Gotye, το Troublemaker του Olly Murs, το Heatwave του Wiley και το Call My Name της Cheryl Cole.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.