Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Στη φυλακή χωρίς να φταίνε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας αθώωσε τις κατηγορούμενες, μία 19χρονη, η οποία μάλιστα είχε προφυλακιστεί, και μία 25χρονη, που είχε παραμείνει ελεύθερη με όρους.

Βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ο οποίος παραμένει ατιμώρητος, καθώς διαφεύγει τη σύλληψη.

Ο κατηγορούμενος μετέφερε με το αυτοκίνητο της 19χρονης -εν αγνοία της όπως προέκυψε- την ποσότητα των 10 κιλών ναρκωτικών, κρύβοντάς την στο πορτμπαγκάζ της. Την ποσότητα των 10 κιλών κάνναβης φέρεται ότι είχε προμηθευτεί από δύο αγνώστους, σε ερημική τοποθεσία στον Γέρακα, όπου τον είχαν μεταφέρει οι δύο κατηγορούμενες, χωρίς να γνωρίζουν ότι ήταν ραντεβού συναλλαγής για ναρκωτικά.

Οταν τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί στη διασταύρωση των οδών Ταντάλου και Καρπάθου στη Νέα Σμύρνη, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έκανε απότομα οπισθοπορία με το αυτοκίνητο της 19χρονης, που οδηγούσε ο ίδιος, και οι δύο κοπέλες, που στο μεταξύ είχαν βγει από το ΙΧ, βρέθηκαν κάτω από το αυτοκίνητο.

Τις έσυρε μαζί του σε όλη τη διαδρομή της οπισθοπορίας, περί τα 10 μέτρα, τραυματίζοντάς τες και σταμάτησε μόνο επειδή προσέκρουσε σε πινακίδα της Τροχαίας, την οποία και στρέβλωσε, στη συνέχεια χτύπησε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στην πλευρά του οδηγού και κατόπιν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, χάθηκε, εγκαταλείποντάς τες τραυματισμένες.

Οι κατηγορούμενες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν πως η τσάντα που έβαλε στο πορτμπαγκάζ ο 35χρονος, περιείχε ναρκωτικά.

Η 19χρονη, στην οποία ανήκε το αυτοκίνητο, υποστήριξε ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο και τη σύζυγό του σε τριήμερη έκθεση λευκών ειδών σε εκθεσιακό χώρο στην Ανθούσα, όπου η εταιρεία στην οποία εργαζόταν διατηρούσε περίπτερο.

Η γνωριμία τους προέκυψε επειδή η σύζυγος του κατηγορουμένου εργαζόταν παλιότερα ως μοντέλο στην ίδια εταιρεία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.