Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Έπνιξε το γιο της επειδή είχε μικρό πέος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το παιδί ήταν 9 χρονών.

Μία μητέρα από την Ινδονησία έπνιξε τον 9χρονο γιο της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού τους, ισχυριζόμενη ότι ο λόγος που διέπραξε το έγκλημα ήταν επειδή είχε «μικρό γεννητικό όργανό που θα επηρέαζε αρνητικά την προσωπική του ζωή στο μέλλον», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 38χρονη γυναίκα από την πρωτεύουσα Τζακάρτα είπε στην αστυνομία ότι ο γιος της είχε μικρό πέος πριν υποβληθεί σε περιτομή, αλλά ότι μετά την επέμβαση μίκρυνε κι άλλο.

«Είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί θα είχε άσχημο μέλλον εξαιτίας του μικρού του πέους», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι του έδεσε τα άκρα και κατόπιν τον έπνιξε μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη νερό. «Στη συνέχεια τον έντυσε και τον ξάπλωσε στο κρεβάτι. Μετά πήγε στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε την πράξη της» ανέφερε η ίδια πηγή στο Reuters.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η γυναίκα είχε πλήρη συναίσθηση της πράξης της, αλλά η αστυνομία διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης για την αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.