Το Blog των AμεA (Άτομα με Αναπηρία): Στο πιο πάνω μενού θα βρείτε χρήσιμες μπαίνοντας στις αντίστοιχες κατηγορίες και υποκατηγορίες του (όπως Δικαιώματα και Παροχές των ΑΜΕΑ, κ.α.), ή να κάνετε χρήση κάποιο από τα Εργαλεία του Blog. Αν θέλετε ή χρειάζεστε κάτι μπορείτε να Επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΑμεΑ Blog (Το Blog των AμεA): Σημαντικά Άρθρα και Ειδήσεις (για να τα δείτε πατήστε πάνω στο κείμενο του τίτλου τους):

Ροη αναρτησεωνΤρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Προσλήψεις ανέργων σε δήμους του νομού Τρικάλων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση ή το Blog μας, τότε ακολουθείστε μας στο διαδίκτυο και μείνετε ενημερωμένοι, για να παρακολουθείτε καθημερινά όλες τις σημαντικές αναρτήσεις μας, που αφορoύν τα άτομα με αναπηρία και όχι μόνο.

Μπορειτε να αλλαξτε το μεγεθος του κειμενου, πατωντας το αναλογο παρακατω νουμερο-πληκτρο...:


Αφορά νέους ηλικίας 18 έως 26 ετών.

Ένα πρόγραμμα που θα στοχεύει στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, προωθεί η κυβέρνηση και θα χρησιμοποιήσει ως … «όχημα» τους Δήμους.

Οι προσλήψεις, θα αφορούν νέους ηλικίας μεταξύ 18 έως 26 ετών, κατά προτεραιότητα άνεργους ή που καταρτίστηκαν μέσω προγραμμάτων και εξακολουθούν να είναι χωρίς εργασία.

Η διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται σε ένα έτος, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης που θα υπογράψουν για ακόμη ένα έτος.

Οι προσληφθέντες, θα απασχοληθούν σε Νομικά Πρόσωπα των Δήμων, σε δημοτικές υπηρεσίες, κοινωνικές δομές και σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.


Πηγή: http://www.trikalanews.gr
Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

© copyright 2010 – All rights reserved

ΑμεΑ Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου