Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Χέρι βοηθείας» από τον ΠΑΟΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόσκληση για συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων.

Να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, καλεί η ΠΑΕ τους φίλους της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν, με όποιον τρόπο αυτοί μπορούν, στην συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές μέρες από τους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της κοινωνικής τους δράσης.

Η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων γίνεται καθημερινά και μέχρι τα Χριστούγεννα, στα γραφεία των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το Σάββατο 22/12, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ακαδημία Πλαταμώνα, στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, κάτω από τη Θύρα 4.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύει και ελπίζει ότι οι φίλοι της ομάδας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά της και στο κάλεσμα όλων των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ προκειμένου να συγκεντρωθούν όσον τον δυνατόν περισσότερα τρόφιμα και φάρμακα για συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.