Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Στο πλευρό παιδιών και οικογενειών η «Αποστολή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσέφερε τρόφιμα σε Κιλκίς και Λαγκαδά.

Δύο τόνους και 750 κιλά τροφίμων για τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας στο Κιλκίς και στο Λαγκαδά προσέφερε σήμερα ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή.

Κλιμάκιο της Αποστολής με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέφθηκε πρώτα το Κιλκίς και συναντήθηκε με τον Σεβ. Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ στον οποίο παρέδωσε δέματα τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων της Ιεράς Μητροπόλεως. Αμέσως μετά η Αποστολή παρέδωσε δέματα αγάπης τροφίμων στο Λαγκαδά παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Λαγκαδά κ. Ιωάννη.

Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα η Αποστολή στέκεται στο πλευρό των οικογενειών που στερούνται τα βασικά για την επιβίωση και ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ευχαρίστησε την Αποστολή για τις δράσεις και το έργο της καθώς και την στήριξη στην Ιερά Μητρόπολη η οποία είναι διαρκής και δίνεται διέξοδο και ανακούφιση σε ελληνικές οικογένειες ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει η περιφέρεια του λέγοντας χαρακτηριστικά: «4000 κάτοικοι μας φύγανε ως μετανάστες την τελευταία περίοδο».Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο διότι , όπως είπε «μέσω της Αποστολής στηρίζει το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας . Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής πάντοτε ανταποκρίνεται στα αιτήματα της τοπικής μας Εκκλησίας που έχουν σχέση με τη λειτουργία του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και των συσσιτίων που εξυπηρετούν πάνω από 5000 κατοίκους.

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά χαρακτήρισε το έργο της Αποστολής έργο μαρτυρίας πίστεως της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας στους δύσκολους καιρούς που διερχόμεθα».

Ο κ. Δήμτσας στη συνάντηση του με τους Μητροπολίτες Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ και Λαγκαδά κ. Ιωάννη ενημερώθηκε για τα των προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και μετέφερε τις ευλογίες του Προέδρου της Αποστολής του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β'.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής τόνισε:

«Είμαστε κοντά στο έργο σας και μοιραζόμαστε τις δυσκολίες σας. Βρισκόμαστε δίπλα σας και μας δίνει χαρά που μπορούμε να συνδράμουμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι που η Αποστολή έχει στηρίξει τις ελληνικές οικογένειες για να έχουν τα απαραίτητα τις μέρες των Χριστουγέννων, βρίσκεται στο πλευρό τους για να στρώσουν γιορτινό τραπέζι και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να αλλάξει η ζωή μας. Αξίζει το κόπο , κατέληξε, να το παλέψουμε για εμάς για τα παιδιά μας για το μέλλον μας».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.