Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αγρίνιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ξεκίνησε χθες το Bazaar αλληλεγγύης που οργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αγρινίου. Ένα Bazaar με ποικιλία αντικειμένων και όχι μόνο,προσφορά εθελοντών και εθελοντριών, που θα στεγάζεται για ένα τριήμερο σε ισόγειο χώρο επί της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Στο Βazaar θα βρει κανείς μικρή ποικιλία από ρούχα ,παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα , ενώ δεν λείπουν και οι σπιτικές μαρμελάδες τα κουλούρια, τα λικέρ όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τις εθελόντριες.

Από τα έσοδα των αγορών ,όπως δήλωσε η κ. Έλενα Μάτζιου Κοτρολού ,εκ μέρους του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, θα αγοραστούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν σε πολίτες του Αγρινίου, που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

«Όλο τον χρόνο απλοί πολίτες έρχονται σε εμάς και δίνουν ότι μπορούν από το υστέρημα τους για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους. Μεγάλη βοήθεια έχουμε και από τα σχολεία. Το μήνυμα των Χριστουγέννων ιδιαίτερα, είναι ακριβώς αυτή η αγάπη και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων που τώρα πια, στους δύσκολούς καιρούς που διανύουμε , είναι αισθήματα που ενισχύονται ακόμα περισσότερο», σημειώνει η κυρία Μάτζιου -Κοτρολού.


Πηγή: http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.