Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Αν δεν είχα κάνει αλλαγή φύλου θα είχα αυτοκτονήσει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η νεότερη τρανσέξουαλ του κόσμου.

Ο Τζακ ήταν 4 ετών όταν είπε στη μητέρα του: «μαμά ο Θεός έκανε ένα λάθος. Εγώ θα έπρεπε να ήμουν κορίτσι». Αυτή η σοκαριστική διαπίστωση από ένα τόσο μικρό παιδί, έγινε η αρχή για μία περιπέτεια που έληξε αισίως πριν από τρία χρόνια, όταν ο Τζακ, στα 16 του έγινε ο νεαρότερος άνθρωπος που έχει υποβληθεί σε αλλαγή φύλου.

Τρία χρόνια αργότερα η Τζάκι, είναι μία γυναίκα που νιώθει επιτέλους καλά με το σώμα της και έχει βρει τον εαυτό της. Έχει πάρει μέρος σε καλλιστεία και όταν την βλέπει κάποιος, είναι αδύνατο να καταλάβει ότι είχε γεννηθεί αγόρι.

Από την ηλικία των 9 ετών, ο Τζάκ ντυνόταν με κοριτσίστικα ρούχα. Η ζωή του ήταν ένα μαρτύριο καθώς αισθανόταν παγιδευμένος μέσα στο «λάθος σώμα». Από τα 11 μέχρι τα 15 έκανε έξι απόπειρες αυτοκτονίας και άλλες τόσες φορές απείλησε να κόψει μόνος του τα γεννητικά του όργανα! Οι γονείς του τον στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και συμφώνησαν να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλο, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η αλλαγή φύλου ήταν μονόδρομος. Η άλλη επιλογή ήταν η αυτοκτονία. Τώρα πια η Τζάκι λέει: «αν δεν είχα κάνει την επέμβαση δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Είμαι κορίτσι. Αυτό ήμουν πάντα».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η Τζάκι ανήκει σε μία ομάδα ανθρώπων που, ενώ, βάσει χρωμοσωμάτων ανήκουν στο ένα φύλο, αισθάνονται ότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Δεν υπάρχει σαφής εξήγηση για την κατάσταση αυτή, παρά μόνο ότι αποτελεί ένα από τα παράδοξα της φύσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.